Wednesday, June 27, 2012

Celoteh Yana : Part 19 - Alhamdulillah

Assalamualaikum,



Walaupun blog Yana ni takde baby pun,
tapi ramai je yang suka baca kan.
Yelah, Yana create blog ni memang untuk
baby2 Yana yang akan ada nanti.. 
Insyaallah, jadi sebelum ada baby, 
terpaksa lah Yana membebel dulu, 
letakkan info, panduan dan gambar2 menarik 
untuk kawan2 semua. 



Kalau dah ada baby senang kerja,
amik 10 gambar baby senyum pun
orang dah seronok. Kalau letak gambar
Yana senyum, 1 pun belum tentu ada orang
nak tengok kan.. huhuhuu..



Alhamdulillah, Yana rasa lega dan
seronok juga sebab semakin hari
semakin ramai yang jenguk blog ni..
Walaupun sekadar celoteh macam ni,
tetap orang baca. 



Info2 yang yana bagi tu, korang pakai la..
Nanti Yana update banyak lagi,
sebagai panduan untuk Yana jugak kemudian hari..


Okay kawan2, terima kasih ye jenguk blog ni.. :)

4 comments:

IntaNBerliaN said...

nanti dh ada ank.. mcm2 cite yg yana leh buat... :-)

iietamalek said...

nanti penuh la gambar baby..hehe

aTy _faRed~ said...

blog mak2 n bakal mak memang popular..:)

Si Pari-Pari said...

kak,, doa kan sy berisi pulak lepas ni ye...

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm