Friday, July 20, 2012

Yana Shop : Almond Biscotti

(sticky post sampai 20.7.2012)
sila skrol lagi untuk entri baru :)



Assalamualaikum, 








Siapa tahu, apakah nama makanan ni?? 
hehee, dah ada tajukkan mesti ramai dapat teka.. 
Ye, nama nya Almond Biscotti ! 
Rasa nya macam mana? Yum yum !
Sedap !! Dengan limpahan kacang badam, 
biskut nye rangup sekali rasa nya cukup !


Biscotti ni enak dimakan begitu saja (tiru lagu Gardenia), 
sambil tengok TV or layan blog, 
cicah dengan air panas2 pun sedap.. Coffee or tea.
Pergh, Yana baru dapat sample semalam, 
dah habis kudap sebalang..



Biscotti ni di datangkan khas 
dengan balang comel. 
Nak buat kuih raya pun boleh, nak makan 
sendiri pun boleh, nak jadi hadiah pun boleh ! :)




Nama Barang : ALMOND BISCOTTI 

Jumlah : 45 - 50 keping 1 balang

Harga : RM 20 1 balang TIDAK TERMASUK POS  
Harga 2 balang RM 40 TERMASUK POS 
(order harini esok dapat terus boleh makan !)

Kandungan bahan : Tepung gandum, kacang badam,
serbuk penaik, garam, gula dan telur.




BERMINAT SILA TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH :)
ATAU EMAILKAN ORDER KEPADA
yanapinggiran@yahoo.com.my


CHOP CHOP CHOP !!! 
Sekarang ada harga pengenalan, 
RM 20 1 balang TERMASUK POS !!!
Besttttt, cepat order !! 














9 comments:

Mooniqueen said...

Tak pernah rasa lagi...

Asmara said...

nampak sedap! jauh sgt nak order nih. :D

IntaNBerliaN said...

nampak macam sedap je.. :-)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nakkkkkkkkk...nampak sedap ....cammane nak order ni Yana? mmmmm....next week dah gaji nak order tau

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

MQ : mehla rasa :)

Asmara : ala, kalau dekat kan best ;)

IB : memang sedap kak, pos ke Sg Petani pun boleh.

MB : meh2 oder.. email yanapinggiran@yahoo.com.my..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

oooo lalala JAKUN x pernah tyr apatah lagi rasa ni nangessss

umiyumi said...

Salam Yana,
wow biscotti mmg fevret k umi. suka cicah dgn air kopi panas2 mmg sedap. kalau dekat2 mmg dah order ni. :)

noor jehan said...

Saya nak order..boleh bg no hp tak?.. no saya 0133303901

cheals risha said...

pls what app my no 0138333534..
im looking for this wholeweeks..coz tgh preggy..im in miri sarawak.

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm