Wednesday, August 1, 2012

Celoteh Yana : Part 40 - Maafkan Saya..

Assalamualaikum,


Maafkan saya sebab tak dapat singgah blog korang.. 
Sebab broadband belum pergi bayar (limit), 
dan kerja yang melampau.. 
Yelah nak cuti raya kan, 
jadi bos menghadiahkan TONS of work ... huhuu.


Nanti dah ada free time dan 
broadband back to normal. Yana cari korang ye.. 
Old entri pun Yana cuba selongkar.. 
Okay sayang2 ku, ta ta..



RINDU SANGAT NAK BACA CELOTEH KORANG !! :)



p/s : Terima kasih sangat pada kawan2 
yang komen dekat entry KEHAMILAN KETIGA 
Yana tu, insyaallah Yana akan cuba dan selalu 
berdoa supaya Yana akan dapat lahirkan 
anak yang sihat dan comellss nanti ;)

2 comments:

izla said...

takpe, buat dulu mana lebih penting.
dah habis, singgah2la jenguk kami k

iietamalek said...

jgn lupe yer jengukjenguk kami..huhu

:-)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm