Thursday, November 1, 2012

Celoteh Yana : Part 72 - Maaf !

Assalamualaikum,



Haritu Yana saja join Nuffnang X conversations, 
dah install masuk blog pun. Tup2 bahagian 
komen jadi tunggang langgang. Ada yang 
masuk komen box, ada yang masuk 
Nuffnang X Conversations.. Habis semua wish 
birthday Yana tak keluar kat komen box. 
Sedih ! Maaf ye kawan2. 
Dah remove Nuffnang X Conversations tu,
harap2 takde masalah lagi.



Pada semua yang beri ucapan , 
terima kasih banyak2 !! Yana hargai nya :) 

Author pic
eppy bezday...=)
17 h
Author pic
happy birthday yana, moga sentiasa diberkati dan dilindungi oleh-Nya..aameen
18 h
Author pic
heppy besday :) may all ur wishes come true
21 h
Author pic
happy birthday yana..Mudah2an apa yg dihakati tertunai thn depan ea
22 h
Author pic
selamat hari lahir yana..semoga dimurahkan rezeki, dan dikurniakan anakanak yang chumelchumel belaka..hehe
22 h
Author pic
Happy Besdayyyyyyyy!!~
22 h
Author pic
selamat hari lahir dik. semoga sihat selalu dan dimurahkan rezeki,
22 h
Author pic
happy birthday yana..Mudah2an apa yg dihakati tertunai thn depan ea
22 h
Author pic
selamat ulang tahun yana..moga pjg umor & dimurahkan rezeki ye..
salam perkenalan..
22 h
Author pic
Salam Ulangtahun Kelahiran Yana! moga doa2 mereka dimakbulkan Allah.. saya pun doakan awak begitu... Amin....
22 h
Author pic
Hepi besday yana!! Moga sntiasa dmurahkn rezeki :-)
23 h
Author pic
Happy bufday yana...moga tercapai segala impian yg diingini, muda lagi..boleh enjoy honeymoon dulu..
23 h
Author pic
selamat ulangtahun kelahiran dik yana..mudah2an mendapat apa yang dihajati..(^_^)..ameeen..

Semalam birthday girl ni sambut kecil kecilan 
je dekat rumah mak dia, nanti Yana cerita. Taaaa

4 comments:

Mrs Lurve said...

haaa...ok, box komen mcm nie lagi senang,kalo x sblm komen kena wat soklan math dulu hehehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaaa.. tulah pasal. mungkin lebih sesuai utk org yg pakai smartfon. yg komputer macam kita ni baik pakai komen box je

jaja said...

hai yana..hopefully tak lambat sangat nak wish happy belated birthday to you!!..have a great day!!:))

IntaNBerliaN said...

a'aa nufnangx ni mcm kelam kabut sikit kan..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm