Friday, December 21, 2012

Celoteh Yana : Part 81 - Fifi Tiez & Veelara

Assalamualaikum,,



Sorry kawan2, semalam tak dapat online. 
Komputer rosak teruk dari pagi lepas jam 3 baru betul, 
langsung TAK DAPAT ONLINE apatah lagi berblogging. 
Boss pun stay kat ofis sampai JAM 5 !! 
Grrr, susah nak bermesra ngan korang.




Okay, nampak nya contest tak dapat sambutan. 
Tapi sebab Fifi Tiez dan join & pouch pun ada 2 bijik, 
so SATU untuk Fifi, SATU untuk Vee, 
sebab dia cakap nak join kan. 
Kira berminat jugak dia nak pouch tu. 
Jangan marah Fifi, penat awak buat entri.. hehee





DI UMUMKAN, Fifi & Vee adalah 
bakal pemilik baru pouch gedempol tu.... !!!



aaarrrhhh, nak tulis panjang2 pun takde mood. 
Sebab harini dah Jumaat kan, 
mood dah tukar mood malas, 

so pemenang2 SILA tinggalkan ALAMAT dan 
nombor telefon anda di email saya 
: yanapinggiran@yahoo.com.my 
untuk sesi penerimaan hadiah (by pos ye :) )




SEKIAN, TAHNIAH ! 

4 comments:

Aty_Fared said...

Ritu derang ade tag aty..tp tak sempat nk join..:(

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

takpe kak, kot ada contest lain join lah :)

fifi tiez said...

sy buat entri pkl 3 pagi tau..grr..hehe.yea!dapat pouch baru

Vee said...

Huwaaa.sorry sgt sbb x sempat.kite updt blog pn gune phone sbb ziyadh iman ni slalu bjaga mlm :-) thnx bermurah hati bg...seronoknya........

Lg sekali...maaf sbb menang tnpa buat entry. Malu ngn fifi :(

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm