Friday, April 26, 2013

Celoteh Yana : Part 137 - Takde Tajuk

Assalamualaikum,



Pandai kawan2 teka gambar semalam :)
Ada 'giant size' seluar kecik entah siapa punya 
 kat tiang tu.. hehe
masa mula2 tengok tak nampak tapi kalau 
di teliti boleh nampak.


dan entri sebelum nya, pasal mintak teka air hijau tu 
ialah air apa : AIR ASAM BOI SUSU :)
Kepada Bella Amanda, terima kasih kerana mencuba.


Sambil menaip ni, hujan turun renyai2.. 
Jumaat yang sejuk dan tenang. Alhamdulillah.. 
Tapi kalau lebat sampai banjir, pening kepala juga kan. 
dan pada mereka2 yang menaiki motosikal pulang ke 
rumah dari kerja ke, sekolah ke hati2 ye.. 
Tangan standby je dekat hon. Kalau ada kereta2 atau 
motor2 yang masuk jalan anda, cepat2 hon supaya 
mereka alert dengan kehadiran anda di situ.

Sambil menaip ni jugak, Yana tengah kudap asam ni. 
Dedulu zaman sekolah fevret sangat, beli banyak2 
sambil buat homework ke study ke makan asam ni. 
Agak nya tu sebab ilmu tak berapa nak masuk 
sebab makan makanan tak berkhasiat di waktu belajar. 
hehe. Hari tu lagi dah tengok2 kat kedai mamak tu, 
tapi hari ni beli sebab teringin. Tak dapat masam2 
stoberi dapat masam2 ni pun jadila. Tak elok makan
banyak2 so beli paket kecik je, 50 sen



Okaylah, pada yang membaca, selamat beristirehat & berhujung minggu ...

8 comments:

CikNaa said...

ciknaa mmg tak suke mkn asam..
ingatkan ngandung jadi suke la kan?
idop jgak.. mmg tak suke benda masam gamak nye..hehe.. tp org ckp elok utk elak loya kan?

Syuhairah Anuar said...

yana, nak out of topic.

acaner nak buat google fren connect yang kite blh follow memollow tue erk?hee..
Maklumla syuha baru lagi dalam blogging nie

By the way, best kot asam tue. Syuha suka makan. Kna yang masam,muke bekerut tahan masam.

Nastyna said...

best la layan makan asam, tapi saya kurang suka asam yg ni sebab masa kecik dulu pernah sekali makan terlampau banyak sampai termuntah. haaa kau makan tak beragak, gitu ler jadinya. hahaha selamat berhujung minggu dear.

アヌム said...

happy weekend jugak :)

Aty_Fared said...

Terus rase masam kat tekak..huhu

iietamalek said...

dulu akak pun suke layan asam tu..kdgkdg dgnbiji kunyah sekali...hahaha

Bella Amanda said...

hahaha salah ek..
mangga masam bleh mkn tp kalu asam mcm 2 confirm muntah balik punya.;)

Fifi Nadhrah said...

kecur air liur tengok asam tu yana..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm