Tuesday, December 10, 2013

Celoteh Yana : Part 179 - Breaking My Territory

Assalamualaikum...


wah lama nya tak menulis kat sini. Selalu cuba curi masa tapi
tak berkesempatan. Yana dah tak kerja lepas bersalin
terus berhenti dan masih jaga Syahir sendiri.
Mungkin bila dah pindah nanti fikir pasal nak
sambung kerja semula... buat masa ni, enjoy
the moment ! ;)


Urm siapa yang pecah masuk kawasan neh?
Meh tengok gambar sama2
























Ha... ni lah dia orang menceroboh tu. Dak kecik kesayangan !
Huhu... bantal hijau segi empat tu la bantal dia.
Yana punya merah putih... tengok bape luas dia takluk..
jajahan belah kiri en.suami, belah kiri dak kecik ni. Ibu
tersepit kat tengah2. Nasibla kesayangan dua2 kan..


gambar di ambil semalam... Syahir sekarang berumur
2 bulan 15 hari. Berat terkini 6kg. Pakai baju saiz 3-6month..
pampers saiz M. Susu 2.6kg sebulan... phew ! (Lap peluh)
tapi alhamdulillah Syahir sihat dan bijak. Dah boleh main agah,
ajak bersembang dan suka keluar jalan2.

7 comments:

nurul husna said...

Yana breastfeed syahir ke? semangat dia yer...heheh

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Dah tak bf awak... dpt sbulan lbh je. Pastu bg susu tin sepenuh nya.

Shakina Farhan said...

Yana jadi stay at home mom juga ye..welcome to the club!

Chekgu Azrine said...

Comelnya syahir..bulat je tgok

yaty rosdi said...

jom jana income dengan hanya beli DOUBLE STEM CELL boleh merawat 1001 penyakit, whatsapp 01118707308

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehehe

Bella Amanda said...

wah semangatnya syahir dh 6kg,syifa baru 4.5 time chkup 2bulan..Bulan dpn dh 3bulan,cepat je..Bestnyerr dpt suri rumah spenuh masak..:-)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm