Tuesday, January 28, 2014

Celoteh Yana : Part 181 - Sudah 4 Bulan, Semangat Menulis Ke Laut !

Assalamualaikum,
Sejak tak kerja, tak ada computer depan mata.
Harapkan update pakai fon bila nak update je anak
sok sek sok sek berbunyi. Sabtu lepas Syahir dah
masuk 4 bulan, bertambah sihat . 7.4kg sudah ..
Dah pandai meniarap 2 hari sebelum tukar bulan.
 Alhamdulillah sihat anak ibu.
Rutin kami macam biasa je, Yana dah mula rasa
rindu nak kerja. Urm mungkin akan kerja bila
dah pindah nanti, insyaallah dalam 2,3 bulan lagi.
Urusan tinggal 20%. Selepas tu bolehla kami
hidup berdikari. Dan Syahir pun akan duduk dengan
pengasuh kalau ibu kerja. TAPI HANYA JIKA
ibu jumpa pengasuh yang sesuai, selagi tak jumpa
ibu TAKNAK kerja. sanggup ibu ikat perut takyah
shopping duit yang baba bagi tiap2 bulan tu so
that ibu boleh tolong baba balik beli barang dapur ke,
bayar bil ke guna duit2 tu. Asalkan anak ibu berada
dalam tangan selamat.
Yana tak tau nak bebel apa lagi, tengok je la
gambar budak bam2 ni ye..









11 comments:

nurul husna said...

bambam nye dia... :)

Aeen said...

dah besar dah dia..kejap je kan..

Allene said...

tembam...

- AZIE - said...

tomey aunty dh besar dh ni..geram..aunty bwk qisya singgah sini cubit pp sikit hehehe

SeputihSalju said...

makin tembam acik tgk... geram tang pipi tu.. nak cubit blh?hihihi

CikNaa said...

hui semangat! budak mahal ni..susah nak dapat..hehe.no wonder la ibu dia payah nk tinggal kan.. take care tau..

NinaAz said...

geramnyaaa tengok baby niii

Fiza Rahman said...

Comelnya. Kejap jer dah 4 bulan ywer.

ibuhebat said...

Anak sihat, ibu bahagia... kan :)
jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com

Nastyna said...

whoaaa makin bam bam bambino ni, alhamdulillah sihat kan u both. I pun sama la bila dah lama tak menulis, mmg sendu jer rasa nak buka blog.

Fifi Nadhrah said...

comel.. da besar da.. geram je tengok..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm