Monday, March 16, 2015

Celoteh Yana : Part 213 - Bawak Syahir Jalan2 ICT

Assalamualaikum...



Syahir ni memang suka tengok lampu, bunga api.. So haritu kitorang decide bawak dia pergi tengok lampu dekat ICT, Shah Alam. Memang suka la dia dapat tengok banyak lampu, padahal masa tu jam dah pukul 11 lebih. Mata dia pun dah kuyu masa perjalanan. Sampai je ICT terus segar mata dia.


ICT sekarang dah besar, last kitorang pergi masa dia baru bukak. Tahun 2011 kot? Memang dah banyak yang berubah... Dulu mana ada parking area, kitorang parking dekat kawasan berpasir tu je. Dulu mana ada kedai makan banyak macam sekarang, ada macam2 restoran. Ada macam2 jenis permainan & tempat boleh jalan. Dah maju. Tambah lagi dah ada tempat mandi tu kan.


Dapat la bawak Syahir naik train budak tu, tapi Yana la kena teman dia naik sebab kecik lagi kan tak selamat kalau naik sorang. Sekali naik RM 5. Dekat 5 round. Bolehla kan yang tu je sesuai dia nak main, besar sikit lagi sok kita main banyak lagi.




1 comment:

Mizz ErMa said...

sy pon dah lama x p ict..last pegi masa mikail berapa bulan entah, sekarang dah setahun setengah dah hihi

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm