Sunday, April 24, 2016

CINCIN EMAS 916 TERPAKAI UNTUK DIJUAL

Assalamualaikum..



Yana nak jual cincin ni, sebab dah tak pakai..
Nak ambil barang lain pulak.
Jangan risau ini emas tulen, Yana tak jual emas tiruan ye




HARGA TERMASUK PENGHANTARAN
Siapa berminat boleh contact Yana
📱014 621 3262
📱014 621 3262

Atau kalau nak tengok cincin baru / barang kemas lain boleh add
Facebook Yana : Diyana Rosdi StokisPowergold
Instagram Yana : DiyanaRosdi_StokisPowergold

Emas terpakai pun Yana beli, nak TRADR IN pun boleh ye.. Whatsapp je 😊😊

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm