Thursday, April 26, 2012

Saja Suka-Suka..

Salam semua, 

tengok tajuk pun dah tahu yang blog ni di hasilkan berkenaan kehamilan ..
tak da cerita lain, saja suka2 create blog ni sebab nak share suka duka pengalaman pregnant aku,
dan supaya anak2 aku nanti tahu macam mana proses bermula nya diorang dan kisah sepanjang 
aku mengandung kan diorang. Kira macam diari la ..



Okay, start dengan hubungan kami suami isteri.. 

NAMA SUAMI : Mohd Syuaib Bin Abdul Malek
(bernama "Pak Eb" dalam blog ni)
NAMA ISTERI : Nurdiyana Bt Mohd Rosdi
(bernama "Yana" dalam blog ni)

TARIKH BERNIKAH : 24 Sept 2011


Alhamdulillah, sepanjang berkahwin menjalani kehidupan sebagai suami dan isteri, kehidupan kami
lebih baik dan teratur. Kalau bermasam muka atau bertekak kecil adalah asam garam rumah tangga ye,,




Setelah 4 bulan berkahwin, kami mendapat berita gembira...
Cerita di episod seterusnya..








2 comments:

saya said...

Wahhh..tahniahhh...tapi, lamanya iklan, cepat la sambung!!!!! Doakan untuk saya juga ya....sayang selalu.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Terima kasih awak !!
saya dah create banyak entri harini dan awak kena follow up hari2 untuk tau apa yang terjadi ...


Okay, :)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm