Saturday, August 4, 2012

Celoteh Yana : Part 43 - Keyword ..

Assalamualaikum,


Tadi sesaja belek STATS, 
tengok keyword apa yang orang tekan sampai 
boleh masuk dalam blog Yana ni.. 
Cer korang tengok sekali ;)





hehee, comel je kan.. 
Suka yang nombor 3 : 
Mengandung 4 minggu doktor positif lemah..



Agak2 siapa lah yang google ayat tu kan.. 
kesian, doktor yang lemah :)



Tapi sebenar nya bagus tau, dari ayat2 
rambang camni lah kita dapat masuk macam2 link. 
Yana pun selalu buat, kadang2 ayat merepek2 je.. 
Ending jumpa jugak, kalau ada 10 link, 
biasa nya 8 mesti Yana masuk... 



Rasa nya pasni kena share lebih banyak info kan.. ?
baru lah ramai lagi orang datang baca blog ni :)


2 comments:

Halimaton Hanafee said...

betul tu...sebagai penduan utk tulis blog utk naikkan trafic..hehe

IntaNBerliaN said...

semuanya berkaitan hamil.. :-) sweet je

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm