Tuesday, August 7, 2012

Celoteh Yana : Part 44 - PEMENANG Contest Ramadhan

Assalamualaikum, 


mula2 Yana nak minta maaf,, 
sebab contest Ramadhan berakhir pada 5/8/2012 AHAD p
ada 12 tengahari dan sepatut nya pemenang di umumkan 
pada 5 petang hari yang sama. 
Tapi Yana ada hal penting nak di buat pada hari tu, 
sampai terlupa langsung. 
Lepas tu semalam pulak hari cuti (Selangor-Nuzul Quran) 
lagi lah Yana tak online.. 


Tapi takpe, walau camana pun, 
pemenang tetap pemenang kan :)



Dan di sebabkan hanya SEORANG =(   
sahaja SAHABAT yang join CONTEST RAMADHAN ni, 
Yana memang tujukan hadiah ni KHAS untuk dia... 
Cerita dia pun best, 
Yana suka dan hargai usaha dia tulis cerita 
untuk join contest ni.. Walaupun hadiah nya tak seberapa ..



Terima kasih kak Aton :)



Kak Aton akan dapat :-



BIO PROTEIN SOY MILK produk Cosway
untuk kegunaan sendiri :)


Kids Box With Cover – Safari Friends (Green)
untuk baby HELENA ! :)



Insyaallah, ada rezeki lebih Yana buat contest lagi, 
untuk kawan2 ye..



PADA KAK ATON, 
sila hubungi Yana dengan meng email :- yanapinggiran@yahoo.com.my
untuk PENEBUSAN HADIAH ....

3 comments:

IntaNBerliaN said...

alamakkk terlupa nak join... tu la, skrg ni kak ina dah kurg sikit bw... adehhh sorry yer...

btw, tahniah pd pemenang..

izla said...

tahniah pada pemenang.
lain kali nak join lah jugak :)

Asmara said...

wah tahniah pd pemenang. untung dpt produk kesihatan. kalau dekat nak jugak join. :D

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm