Friday, October 5, 2012

Celoteh Yana : Part 62 - TTCian GENG :)

(sticky post)


Assalamualaikum,




Pada kawan2 yang sedang 
TRYING TO CONCEIVE (TTC), 
sila tinggalkan LINK anda dalam kotak komen 
di bawah. Supaya Yana boleh 
follow anda. Sama2 kita dapat share ilmu nanti :)

Tak kisahla TTC ke berapa pun, janji TTC 




Sila sebarkan ye, mungkin ada di antara 
mereka yang tidak baca blog Yana.

UPDATE !!
Kawan2, sama2 TTC :)

1) eMMe
2) Pn Susu
3) Nissa Kawaii

Ramai lagi yang Yana dah follow, nanti Yana ajak dorang sekali





Sekian, terima kasih.

14 comments:

fifi tiez said...

Masa sy try nak pregnant..sy ambil masa dlm setahun jugala.ms tu xde buat apa..tp bila sy dah usaha cara lain (ada petua sorang kakak bg sy)..pastu suami pun tolong gak,syukurla sebulan dah lekat..kalau nak sy share petua tu,emel sy ye dear..usaha jer kan.kalau bkesan,syukurla.kalau x,kita x rugi apa pun..

eMMe said...

mcm2 gak usaha Me, ada gi ngurut, banyak kali, ade gak makan produk jus kurma, jus delima, madu n last skali, yg plg serius Me wat rawatan alternatif, mcm sukrose (gula biji2) manis dan ade juga minyak berunsurkan aromaterapi, ambil secara berterusan, boleh search http://www.colourvibrationtherapy.com/hubungi.htm. doa n niat utk dpt kan zuriat, yakin dan sungguh2 InsyaAllah....

IntaNBerliaN said...

seronok bila dpt kongsi pengalaman kan..

Siti Haslinda Sadiken said...

TTC tuh apa yer..maaf saya x berapa faham..tp saya pun menunggu 4 thn utk dptkan zuriat..insyallah Allah permudahkan urusan kita semua

~lonelyna~ said...

bagus usaha ni! harus sebarkan ni...:)

Mrs Lurve said...

dpt kongsi pengalaman bila ada kwn2 seangakatan

pnsusu said...

sedang berusaha untuk zuriat..insyaallah

Nissa Kawaii said...

Count me in!! Ttc too ;)

Mummy Chenta said...

me..sy juga seorang TTC tp baru lagi la..baru 2tahun 2mgu
http://mummywannabe-myttcjourney.blogspot.com/

eKa said...

saya 6 .12 aritu dah genap 3 tahun....masih berharap hingga kini

http://saya-suka-pink.blogspot.com/

puteri211079 said...

Salam perkenalan...

Chek pun dah TTC 3 thn..

Suwaibah YS said...

Salam smuaa....

Saya dah start TTC since saya baru kahwin lagi.. disebabkan penyakit saya yang dh berulang 2 kali, saya berusaha dh setahun lebih.... doc said only IVF je saya dpt mengandung.. but i'm still believe there's another way..
nasib baik ade kawan2 kat sini yang lebih memahami....
:))

marsitah said...
This comment has been removed by the author.
ctafauzi said...

Salam =)

next month genap 2 tahun kawin..
sedg ttc .. sy PCOSer..
jd positive jgk bla baca blog2 ttc yg lain.. =)
InshaALLAH dipermudahkan semua

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm