Friday, October 12, 2012

Celoteh Yana : Part 66 - SAYS.COM

Assalamualaikum


Semalam terbaca entri Ms Eida aka GEDIK :)
Jeles hokey !
Yana baru start minggu lepas.. 
dapat RM 5.60 je..
Tengok gambar 






Korang tau tak, senang gila nak join SAYS.com ni, 
orang klik2 kita dapat duit.
Lebih kurang macam Nuffnang lah.. 
TAPI , SAYS.com LAGI MUDAH !!
Sebab kita hanya perlu share kan berita / 
cerita yang dah disediakan oleh pihak SAYS.com



ada orang KLIK kita dapat RM 20sen setiap klik.
Kalau kita ajak orang lain join SAYS.com pulak, 
kita dapat RM 5 TETAPI hanya akan masuk 
akaun kita SELEPAS kawan yang kita ajak tadi, d
apat tarik 2ORANG lagi kawan baru 
menggunakan akaun dia (harap2 korang faham)




So, apa lagi, marilah kita ber SAYS.com sekarang !!!



 SIGN UP sebagai ahli 
dan MULA MENCARI DUIT2 ANDA !!! :)
Terima kasih !






GEMPAR !!! Perkahwinan bawah umur yang seakan menjadi TREND sekarang ! JOM TENGOK!!!

NI LINK DIA : http://sy.my/5ail


6 comments:

Mrs Lurve said...

dh ada jgk, tp xnaik2 pun..rm6 je dr dulu huhuhuhu

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Mrs Lurve : kena aktif banyak baru dapat banyak.. :)

aimaniman said...

dofollow sini..

akak pernah join dulu tp sebab x aktif akaun pun tutup kot... x iang ke status gliterrati jika join says ni

IntaNBerliaN said...

akak ada join churp2... says ni cam churp2 gak kan.. tp tu la, akak mls nk share... hihi

i am mrshim said...

hi dear, saje berblogwalking n found ur blog..

can we exchange link so that we can keep in touch.

tq.

aTy _faRed~ said...

Waahhhh..menarik....!!

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm