Friday, October 19, 2012

CONTEST : MAKAN2 DI GRAND PACIFIC HOTEL KL

Assalamualaikum semua,


Yana nak buat CONTEST lagi. 
Terbuka kepada semua, terutama nya yang
 tinggal dalam kawasan Kuala Lumpur & 
Selangor dan suka MAKAN !! :)


Okay macam ni, Yana ada extra 1 voucher 
makan2 SET di GRAND PACIFIC HOTEL KL. 

Korang boleh refer link ni ==> STREETDEAL Voucher
Dah nama nya pun extra, mari lah kita berkongsi sama2. 


1st sekali Yana nak bagitahu tentang 
tempat ni, lokasi sederet dengan Dynasty Hotel, 
hotel ni betul2 dekat corner. Yana nak cakap 
dari jalan mana ke jalan mana pun tak pandai. 
Korang boleh google. Yana dah pergi makan 
dengan family haritu, makanan sedap2 belaka. 



Dalam voucher ni, 
kita TAK BOLEH suka2 pilih menu. 
Refer details dibawah :-


Akan diberi 4 jenis hidangan : 
1) AIR = ice lemon tea / coffee / tea
2) SOUP OF THE DAY = hari tu kitorang 
dapat mushroom soup
3) MAIN DISH = PRAWN NOODLE / 
CHICKEN CHOP / PRAWN CHACHA / 
GRILLED FISH CAPERS
4) ICE CREAM = 1 scoop 

Semua hidangan main dish kami order 
KECUALI PRAWN CHACHA sebab 
macam tak menarik je, setakat makan udang. 
hehee.. Overall, makanan sedap, ice lemon tea 
dapat refill dan kami kekenyangan.


Kalau nak pergi lebih dari seorang, 
boleh pergi saja ke kafe dan bayar di sana. 
Murah saja, harga bermula RM 13 ++ seorang. 



Macam mana nak menang voucher ni??

Senang, korang tinggalkan link blog korang 
dan Yana akan buat cabutan bertuah. 
Macam Kak Ina (IntanBerlian) selalu buat tu. 
Tapi Yana sendiri cabut no tu.. hehee.



Contest mula dari harini 18.10.2012 3.40pm. 
Pemenang akan di umumkan pada hari Isnin 22.10.2012... 



NOTE : MAKANAN HALAL ! :)

VOUCHER VALID SAMPAI 
30th NOVEMBER 2012


List joiner 
1) http://akillaibrahim.blogspot.com
2) http://aeenfadzilah.blogspot.com
3) http://intanwandalaara.blogspot.com
4) http://ielahinagiku.blogspot.com










10 comments:

Mrs Lurve said...

ala...oklah ajak hubby pindah balik KL, untung jd org KL huhuhuhu

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

huhuu.. jgn macam tu. voucher valid sampai 30th NOV.. kot ada rezeki nak balik KL, boleh singgah :)

Halimaton Hanafee said...

alah kat KL ke...tak dapek lah nak join

iietamalek said...
This comment has been removed by the author.
akilla ibrahim said...

Nak..nak..hehehe..
http://akillaibrahim.blogspot.com/

kila yang pertama ke bg link ni?

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Kila : Yup, no 1 :)

Aeen said...

Da abes pantang nk try gak la...heheh

http://aeenfadzilah.blogspot.com

Intan Wandalaara said...

ok.. join :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/

Intan Wandalaara said...

eh..tiba2 mcm kenal owner belog ni..
follow sini..hehe :)

Nasuha said...

seronoknya dpt mkn kt hotel..tp dh terlepas..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm