Thursday, January 31, 2013

LESS WORD : Allah swt Maha Mendengar





Alhamdulillah, 

Allah swt Maha Mendengar, Maha Pengasih & Maha Penyayang..

Memberikan Yana & En.Suami 'rezeki' ini untuk KETIGA kali nya.

Sudah 5 minggu umur nya.. 

Insyaallah sebelum raya cina, kami akan 
buat ultrasound. Dan Yana akan ceritakan lebih lanjut tentang perjalanan TTC kali ini.. 

Terima kasih semua pada yang mendoakan.

Semoga anak ini anak yang sihat, dan akan
membesar dengan baik dalam perut saya..
sehinggalah selamat dilahirkan.

37 comments:

fifi said...

congrats yana.at last.jaga diri baik2 this time ok?

CikNaa said...

alhamdulillah.. happy dengar, take care dear..

BERT said...

alhamdulillah.. tahniah ya

Wawa said...

alhamdulillah...happy sgt bila dengar...:)

Aeen said...

tahniah yana...alhamdulilah..akhirnya....:) t8cre au...jgn wat keje berat2 sangat...

akilla ibrahim said...

wah..happynya kila tau yana dah pregnant..tahniah yana, jaga diri tau..

Puan K said...

alhamdulillah... dah sampai rezeki yana... :)K doakan semoga di kurniakan Allah kesihatan yang baik dan selamat hingga melahirkan... Insya'allah... lepas ni giliran K and TTCian yang lain lak... Aminnnn~

Halimaton Hanafee said...

yana tahniah..jaga baby dlm perut tu elok2 ye...

Mrs Lurve said...

alhamdulillah...doa yana dan suami dimakbulkan, semoga kandungan kali nie membesar dgn sihat dan sempurna..

hatif iezyan said...

alhamdulillah..tahniah..
semoga baby dust yana terkena tempias ke saya n all TTCian member yg lain...
insyaallah...
didoakan kesihatan ibu dan baby sentiasa di tahap optimum =)

Mrs Sweet said...

Alhamdulillah dan tahniah yana dan husband..
take care ye :-)

aNis LeMoN aBu said...

Alhamdulillah yana. Dgr berita baik pagi-pagi. Lepas ni i n ttcian lain plk insyaAllah. ::) rasa terharu pulak. Hehe.

Jaga diri, momy. Oh, u know the drill. Hehe. Silakan update. Can't wait!

Happy for u again :)

mama munif said...

alhmdullah.tahniah...semoga kndungan yana membesar dgn baik dan .aimn3x.

Nurul Ilyani said...

alhamdulillah...congrates dear...do an extra take care eh... :)

Aida the Pinky said...

tahniah..mudah2an semua selamat..

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah..tahniah yana..jaga diri elok elok tau....rileks jangan stress..happy for you

ShaSa RosSa said...

alhamdulillah..tahniah dear...jage elok2x ye kandungan tu..pasni doakan sha pulak pregnant k..amin.. :)

Carmello said...

Alhamdulillah... Tahniah yer... Jaga diri baik2...

sweet tooth said...

Alhamdulillah, tahniah buat yana & hubby. I doakan semua selamat :-) Do take care of urself.

atika razif said...

alhamdllh tahniah....:)

eKa said...

tahniah tau.tumpang happy

Bella Amanda said...

Alhamdulilah Yana..;)

Nastyna said...

Alhamdulillah, tahniah dear. Jaga diri dan "rezeki" baik2.

Atie Nash said...

Wah Yana...Alhamdulillah...saya antara yang lambat tahu berita gembira awak ni. Awak jaga diri baik2 yer...Jaga benih yang baru nak jadi tu baik2. Alhamdulillahh. Doakan kami yang masih menanti ni yer

JayFarhana said...
This comment has been removed by the author.
JayFarhana said...

Yayyyyyyy syukur syukur Ya Rabb! Alhamdulillah!!
Tahniah Yana, but its still early so jaga baik2 tauuu
TTCians lain jgn giveup yaa, teruskan usaha dan berdoa kerana Allah tu mmg Maha Mendengar :)

Pn.Mieza Fadzly said...

Alhamdulillah..congrats dear..

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah... masih awal dan baru.. SO KENA BECAREFULL ok! jgn lasak2 sgt.. jaga diri baik2... tahniah dari Queen buat yana dan suami...

Aisyuhada said...

Alhamdulillah..tahniah! :)

iwannabeumie said...

Alhamdulillah yana, baru tahu berita ni..tahniah ye yana dan suami..semoga perjalanan kehamilan yana kali ini akan lebih lancar dan dipermudahkanNya..lahirnya anak soleh/solehah buat kalian berdua...ameen. jg diri k.. ;-)

!k@ said...

Alhamdulillah..tahniah..take care ye dear.l

BaTiK_PiNk said...

Yana,

Tahniah dear Yana...yani doakan semoga Allah lindungi Yana dan kandungan sepanjang kehamilan ni...amin!

Mimi Azirah said...

amin

iietamalek said...

Congrates dear..jage diri yer...

Fifi Nadhrah said...

tahniah lagi sekali..

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.... jaga diri tau yana..!!

aquagugurl said...

Yana..sudah preggy upenye..tahniah,tahniah..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm