Wednesday, February 27, 2013

Celoteh Yana : Part 111 - Boringlah

Assalamualaikum,



1) Dear Fifi Nadhrah : hehehe.. harini tak makan HorFun ler. Esok2 ler pulak.

2) Boring ler kerja, hari2 buat benda yang sama. Kerja tempat lama hari2 buat benda lain2. Kira berkembang lah sikit otak. Boleh jalan2, kawan2 ramai, persekitaran pun best je. Dah lah sekarang ni bos asyik tekan tu tekan ni.. Naik gaji nye tiga angka je, tapi expecting macam naik empat angka. tiga angka tu pun yang paling busuk sekali.. hahaha. Kadang2 geram pun ada. Dahla dengan perut yang meragam 2,3hari ni makan serba tak kena, minum pun tak kena.. Rasa macam nak tujal2 je bos tu. Ceh macam berani. Tu yang takde benda nak celoteh kat sini. Kalau la En.Suami gaji lima angka, hui esok jugak resign. Tapi masih di empat angka ni, bersabar jelah. Nangis sorang =(


p/s : eh,mee MAGGI boleh makan tak? 

2 comments:

iietamalek said...

Ala ciannyer, keboringan....

Fifi Nadhrah said...

ingat makan hor fun lagi.. hihi.. ala.. tak lime angke pon takpe.. kalau da 6 7 k boleh kot berenti.. hihi.. fifi punye pekerjaan impian pon suri rumah.. :)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm