Wednesday, March 27, 2013

Celoteh Yana : Part 124 - TOLONG SEBARKAN !

Assalamualaikum,



TOLONG SEBARKAN PERKARA INI !

Jauhkan suami, isteri, mak, ayah, adik, abang, kakak, anak, saudara, jiran semua yang anda kenali dari aplikasi ini ::::: >>>>>>



AMARAN ! SEKALI ANDA DAH KENA, KETAGIHAN MUNGKIN AKAN BERLAKU DAN TIADA SIAPA DAPAT MEMBANTU ANDA LAGI KECUALI DIRI ANDA SENDIRI..

p/s : Saya sudah melekat dengan ini benda ! Damn ! Apa pun tak boleh, rasa di bodohkan bila habis 5 nyawa masih tak dapat lepas level 23 dan terpaksa meminta sedekah dan ihsan dari kawan2 seperjuangan :(



10 comments:

Zana Adieyza said...

kalau yg belum download, better jgn download.. nanti terjebakkkkkk.. zana dah 3 hari kat level 63 x lepas2.. adoiiiiii...

Fifi Nadhrah said...

candy crush saga? takut nak try!~

aNis LeMoN aBu said...

nak lepas level 68 memerlukan keajaiban! da sangkut lama gak kat situ. hehe.

putris said...

sy pun dh jadi mangsa..last2 uninstall je game ni.. frust tul.. huhu..

Mooniqueen said...

Hihihi... Games ni memang berhantu... kalau dah start memang xreti nak berenti ;)

Nastyna said...

Hhahaha mmg bahaya nih benda ni. Jaga2 yer dear. hahaha

Mariyam Nabella Ishak said...

arghhhhhh saya & husbnd jgk suda tjebakkkk...

Salam perkenalan
Nana
http://mummysoffya.blogspot.com/

Fifi Nadhrah said...

ibu!~.. main candy crush saga ke?

iietamalek said...

Mmg ketagih pun..siap berebut dgn zhariff lagi nak main tab..hehe

Wawa Tasliman said...

agree.. memang ketagih dgn candy crush..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm