Monday, April 22, 2013

Celoteh Yana : Part 134 - Sedap nya !

Assalamualaikum,



Minggu lepas hari Khamis 18.4 half day appointment kat KK, petang tu memang takde update konon nya sibuk kerja.. Jumaat saja2 ambik cuti..Malas bebenor rasa nya nak kerja sekarang ni. Bosan dengan persekitaran tempat kerja yang hambar ni. Hurm, memang dah cadang nak berhenti lepas bersalin, nak pindah rumah lagi, elok kot cari yang dekat2 dengan rumah tu nanti.. perancangan semua tu. 



Dan hari yang sama cek up tu, 2,3hari memang dah mengidam sangat nak makan buah ni..STOBERI, dari Korea kata nya.Beli kat Mydin je, RM 15.99 dapat dalam 20 biji. Puas jugak makan sorang2.. 
Seronok rasa nya nak lagi, haritu En.Suami cari kan tak jumpa, dia beli air Nestle Bliss tu.. Tak sedap tak tekak sebab air yogurt ni kembang2 kat tekak.. Dapat yang masam2 manis ni lega sangat ! Ni pun terliur teringat nak beli lagi nanti.. Kat Giant ada kot :)







7 comments:

Ayu azmir said...

mengidam ehh... selamat menikmati alam mengandung...

Syuhairah Anuar said...

syuha sabtu lepas naik cameron. husband beli 4 kotak rm10.syuha x ambek kesah sgt sbb syuha x makan strawberry. ada la dlm fridge tu. nk kna hidang slalu kat husband lo jwbnye. tkt kering je nti dlm peti tu. hee

Mama Vogue said...

Kat Jaya Grocer Empire ni mmg selalu ade. Harga pun lebih kurang je. Kalau dekat bole la datang :)

Nastyna said...

Selamat menjamu stoberi huhuu. Dak kecik suka yer?

Mrs Sweet said...

Wuhuuu..sedapnye napok strawberry tuuu..rase cam nak gi beli skrg jugak..sungguh segar bugar..hehe..

Fifi Nadhrah said...

fifi dulu ajak DH g cameron mase pregnant.. bantai stoberi kat sane.. syoknyeee...

iietamalek said...

cuba makan strawberry tu dgn coklat Nutella, teringat ct njrhaliza buat cmtu..mesti sedap...

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm