Friday, May 17, 2013

Celoteh Yana : Part 147 - Bahu Yang 'Cedera'

Assalamualaikum,




Akibat suntikan ATT semalam, bahu kiri 'cedera' hingga hari ini. Masih terasa sakit nya.
Betullah kata nurse, akan rasa lenguh lepas cucuk. 
Tapi takdelah sangka lenguh camni. Ni bukan lenguh 
biasa2 yang kita sapu2 minytak angin urut2 sikit dah okay, 
ni rasa dia macam ada orang penumbuk dekat bahu tu 
sekuat hati dia. Malam tadi nak tidur tak selesa langsung mengiring ke kanan je. Hari ni sakit nya terasa lagi2 
masa buat pergerakan bahu kiri. Macam nak angkat 
barang ke, hatta sehelai kertas pun sakit. 

So, di isytiharkan bahu kiri ku 'cedera' dan direhatkan. 
Apapun syukur,diberi perluang merasai semua ni, 
demi 'dak kecik' pengikat kasih Yana & En.Suami..



:: pada yang request gambar perut mandong, nanti lah ye..
 tunggu besar lagi. sekarang masih kecik lagi :) ::

5 comments:

Mooniqueen said...

memang lenguh sangat... kalau rajin tuam2 kt tempat cucuk tu..

Fifi Nadhrah said...

lame tak singgah sini.. da mabil TT da.. memang lenguh pon.. untuk 2nd baby fifi nak avoid Att ni..

QueeN TerataI said...

mg byk cabaran dan kesakitan yg ibu mengandung akan lalui demi anak dlm kandungan...

Bella Amanda said...

eeiii takut la plak...xkena cucuk pape lgi nih.;)

izzah said...

demi anak memang kita sanggup wat paper je kan...moga bay dlm tummy tu membesar dgn sihat yek...

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm