Friday, May 3, 2013

CONTEST : Saya Nak Chocolate Fountain FREE dari SheLovesChocolate !!

Assalamualaikum,,




(blog Eida dah di lock, so print screen saja)

LINK KE CONTEST 



hehehe.. tengok tajuk pun dah tau kan... 

Yana nak join contest ni sebab nak FREE lah, 
chocolate fountain tu untuk satu (1) hari.

Owner SheLovesChocolate ni ialah Puan Eida 
owner blog GEDIK (haha, rasa macam bersalah taip macam ni)


Senang sangat join contest ni, cara nya seperti di bawah :-



Nak join? Simple !
3. Buat simple entry dengan tajuk "Saya nak Chocolate Fountain FREE!!" , 
masukkan banner dan linkkan ke entry ini..
4. Drop komen kat entry ini dengan meninggalkan details seperti berikut;
a) Nama & URL Blog  (senang ai nak check nnti)
b) Nama FB  (senang ai nak check nnti)

2 comments:

::EIDA:: said...

Yanaaaaaaaaaaaa.. drop komen kat entry ida tuh.. sib baik ida perasaan yana ade buat entry ni tau tau.. hukhuk....

##tenkiu join yanaaa ;)) xpe pggil gedik dah memang tajuk gitu. HAHA

::EIDA:: said...

yeayy. tq yana. complete sudah! ;))

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm