Monday, September 23, 2013

Celoteh Yana : Part 168 - Hari Yang Telah Tiba

Assalamualaikum...



susah nya nak blogwalking guna fon..
sangat rindu kan komputer ofis yang banyak
berjasa dalam urusan berblog. Boleh je blogwalking
Guna fon tapi tak sepantas dan sehebat komputer.
Tapi insyaallah jangan risau.. yana selalu jenguk blog
korang walau tak tinggal komen. 






Dan ini lah beg kami... beg yang akan di bawa bersama
hari ni. Ye. Hari yang telah tiba. Hari yang kami semua 
tunggu kan. Hari yang bakal mencipta sejarah baru dalam hidup
kami.. samada yana akan melahirkan harini..esok atau bila tiba 
masa nya yana akan update kemudian..


Pagi ni yana akan pergi klinik ibu and anak dulu untuk
final cek up dan dapatkan surat refer untuk ke hospital.
pastu baru ke hospital terus ke wad bersalin untuk
proses selanjutnya..


semoga doa mujarab kalian akan membantu
permudahkan urusan yana kali ni...


Insyaallah....


nota bergambar : kaki yang tembam buat diriku terkejut.. hihi

12 comments:

ShaSa RosSa said...

takecare yana..semoga lancar semuanya untuk yana dan bayi..amin.. :)

NinaAz said...

Sisssss... semoga semuanya selamattt. Hehee. BestnyaaaaA

Cik Puan Rara said...

semoga selamat semua nya dear~ AMin.

qasqas said...

gudluck ye yana..banyakkan berzikir semoga dipermudahkan..amin..:)

Shizan Syafik said...

Semoga dipermudahkn yana..

mama ila said...

semoga segala urusan bersalin nanti dipermudahkan..aminn..gud luck yer.. =)

Mrs Sweet said...

Semoga semuanya berjalan lancar, selamt ibu dan anak dan dipermudahkan Allah.. In Shaa Allah

Allene said...

semoga ibu dan anak selamat...

Aty_Fared said...

Sampai mase daaahhh..!! Oohh sungguh teruja..alhamdulillah
Semoge terus dipermudahkn urusan yer.. amin.. :)

QueeN TerataI said...

InsyaAllah.. May Allah ease..

sweet tooth said...

Semoga semua selamat...amin... take care yana, nanti update yer :-)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

eeeiii, xcitednya.. lnda yg lmbt lg ni pun, tetiap ari doh menjengah almari baju baby.. mlm td asben kata, eh tak abis2 lg mak dok ngadap baju baby.. ngeeee xcited dan tak sabar menunggu..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm