Thursday, June 26, 2014

Celoteh Yana : Part 196 - Tart Nenas Kembali

Assalamualaikum....



Biasa la nak masuk bulan puasa semua peniaga promot barang jualan kan. Macam tu jugak Yana.. nak promot çik Tart Nenas ni. Kali ni datang dalam bentuk bunga pulak. Bentuk lama ada lagi, saja je komersialkan bentuk lain pulak.


Dengan ada nya Syahir yang mula melasak sekarang, susah buat kerja kalau dia berjaga. Kejap2 dia datang kacau. So siang time dia tido dapat gentel jem je, malam baru bakar tart. Alhamdulillah, order ada je. Cukupla buat belanja makan KFC hehe...


Okay, pada yang berminat boleh whatsapp / sms Yana (014 6213262)









6 comments:

safurara said...

hi yana! lama x dtg sini.sihat ke? baby sihat?

eMMe said...

Salam Yana, amboi... update2 je Tart nenas, hahaha.. update la pasal diri n baby Yana... tak sabar nak tau perkembangan... harap semua sihat2 belaka...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Hai. alhamdulillah kami. sihat je

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Wskm kak.. heheh nampak sgt x scroll atau dh lama xjenguk sini. Baru je update psl kitorg kelmarin. Kami sihat je.. cuma x blogwalking

SeputihSalju said...

rajin yana buat kuih.. sy nih kuih tunjuk je tau... hihihi

- AZIE - said...

comelnya tart nanas tue!

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm