Thursday, November 6, 2014

Celoteh Yana : Part 207 - ooh akaun nuffnang ku !

Assalamualaikum..



Setelah berblogging macam chipsmore hampir dua tiga tahun ni, baru kini seronok sikit tengok akaun nuffnang. Ala yang semua orang dah merasa cek hasil blogging ni, Yana je baru terhegeh2 nak tengok jumlah nya bertambah. Itu pun hasil sokongan kengkawan blog yang tak pernah jemu jenguk sini. Walau pon sebulan takde update, ada gak tu yang belek entri sama. Rindu la tew hehe..


Banyaaaaakkkk iklan tengah ongoing. Walaupon masuk nye sen2 je paling banyak ringgit2, syukur juga sebab ntah pape je yang di bebelkan kat sininpun orang datang baca. Dan jugak tolong klik iklan. Ke iklan nya memang menarik untuk di klik. Bak kata omputih "cant resist" .


Tu hah income Yana tak bole cash oit pun lagi.. tak sabo rasa nya nak merasa income pertama. Korang mesti dah merasa banyak kali and banyak jumlah nya kan? Mesti ada yang bole shopping sakan hanya dengan duit blogging je. Alhamdulillah. Siapa nak bagi kan bebel2 dapat duit. Ni juga yang tambah semangat nak bebel lagi.


Ok lah, nanti dah boleh cash out dapat cek nye baru cite lagi. Sekarang biar dia beranak-ranak dulu kat situ .. daaaa

2 comments:

- AZIE - said...

tahniah yana...byk tu..

Nastyna said...

hhehehe kan..syukur la walau sikit, bebel bebel pun dpat duit.

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm