Friday, November 7, 2014

Celoteh Yana : Part 208 - Santai Syahir

Assalamualaikum...





Syahir yang santai kekenyangan
tersandar kat sofa sambil
tengok fav tv show dia hi5.


Harini Yana masak lauk ni je..
Alhamdulillah cukup kami anak
beranak. Sekarang Yana dah start ajar
Syahir makan makanan org dewasa.. 
Masak lemak, masak kicap tapi tak letak cili la takut dia sakit perut kan.
masih lagi selangkan dengan lauk
biasa dia, sup2 ringkas. Taknak
perut dia terkejut tiba2 makan macam2. 


### Yana nak letgo 2 item ni
kalau ada yg berkenan whatsapp Yana ye. 014 621 3262. Tq

Avent classic bottle 4oz x 3 pcs
2pcs used (puting 6m+)
1pc new (puting newborn)
RM 85 INC POSTAGE

Babylove Nursing Pillow new +
New cover
RM100 INC POSTAGE



7 comments:

mommycha a.k.a kak jenab said...

hamboi tersandor kekenyangan yer?
hihihihiihi
omey sgt tu!

eMMe said...

nak try masak lemak utk twin la malam ni..masak lemak ayam.. hurm... sdapnye...tgk yana nye masak lemak udang tu..huhuuhuhu... melelehhhh air liur akak ko ni..heee~

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

mommycha : tgok perut tu -.-
emme : cuba jgn tak cuba, jgn la ltk cili langsung. sedap jugak. manis2 santan

Fifi Nadhrah said...

Allah hu akbar.. lame tak singgah sini.. kejap je syahir dah besar.. tersandar kekenyangan.. hensem pulak tu!

siti natrah said...

Assalam yana..simpanlah utk adik dia lak...huhuhu..bestnya lauk..my favourite

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm