Friday, November 28, 2014

Celoteh Yana : Part 209 - Ekspo Baby Midvalley 21-23.11.2014

Assalamualaikum...



Ekspo baby midvalley baru2 ni Yana pergi hari Jumaat, 21hb. Pergi n Syahir & adik perempuan. Kitorang sampai awal dalam 9.45 pg sebab keluar rumah jam 9 pg semata taknak berebut dengan orang lain. So sempat la capture & rasa moment beratur depan pintu besar hall :)


Alhamdulillah dapat grab Pampers Day Pant PetPet offer 4pack @ rm120. Memang murah rasa nya sebab biasa beli kat Manjaku pun biasa dapat rm35.90, Econsave rm34.90 ..  kalau Tesco rm38.90. Sekarang memang Syahir pakai pants je.. senang nak pakaikan sebab dia semakin aktif. Itupon bkejar jugak nak pakaikan.
Dan jugak belikan Syahir susu Enfalac A+ step 3 tu 600g rm42. Tak offer sgt pun saja je belikan Syahir sebab bercawan2 dia minum sample.. huhu



Lepastu ada la beli sikit2 baju budak brand Tollyjoy buat meniaga online.. 
Booth paling havic hari tu ialah Tommee Tippee sebab mmg sale habis. Murah2 semuanya.. sale smpi 80%.
Kitorang selesai shopping, lepak foodcourt isi perut dan terus balik. 




1 comment:

Nastyna said...

alang2 pergi better borong terus la kan. syiok la Syahir shopping sakan.

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm