Tuesday, July 10, 2012

Celoteh Yana : Part 25 - Promosi @ KL SOGO

Assalamualaikum, 



ni bukan entri berbayar ek.. 
Ni saja je Yana nak share dengan kengkawan..

SOGO KL sekarang tengah wat promosi,
banyak barang2 dijual dengan harga murah !
Banyak diskaun ! Sempena nak puasa kan =)
Siapa ada kad keahlian lagi bagus, 
sebab boleh dapat sehingga 80% !!




Jom tengok sikit apa yang ada di promosikan !!



SEMESTINYA BARANG KEPERLUAN UNTUK IBU DAN ANAK yang Yana nak sharekan :)



Philips Avent: Manual Out & About Set -

BPA Free 

Harga pasaran RM 420 !
Sekarang promosi : RM 299 
(ada kedai online jual RM 3++)
Cuba kira, mana lagi murah??  :)




Product Descriptions :-
Express more. Quickly.
 
The unique Philips AVENT BPA-Free Manual Breast Pump assures you enhanced efficiency, being clinically proven to express more milk than a hospital electric pump.

  • Benefits and features: With insulated bag and cool packs.
  • Clinically proven effective: Patented Let-down Massage Cushion.
  • Stimulate and Express: Gentle vacuum mimics baby's suckling for steady milk flow/ Soft massage cushions trigger natural let-down, like baby
  • Flexible and portable: Easy to assemble and use
  • Helps you breastfeed longer: More milk, naturally
What is included:
  • ISIS Manual breast pump: 1 pcs
  • Breast milk container (125 ml/ 4oz): 2 pcs
  • Microfiber insulated travel bag: 1 pcs
  • Extra soft, Newborn Flow Teat: 1 pcs
  • Cool packs: 2 pcs
  • Spare parts: 1 pcs




 PRODUK2 lain pun ada, baju, stroller, carrier, car seat, permainan.. Macam2 ahhhhhhh 
Rambang mata... Sigh =(

(kalau boleh nak besarkan lagi gambar ni, supaya penuh 1page. 
pandai2 la korang klik kasi besar ek...)





SERONOK NYA KALAU DAH ADA BABY, 
boleh shopping sakan kan !!
(bersama DUIT SEKEPUK dalam poket En.Suami >.<)


Boleh klik fb SOGO kat sini ------------- >   KL SOGO




Cepat sementara stok masih ada :)

p/s : cuba kira dalam entri ni ada berapa kali 
Yana letak logo "senyum"... hehee, Yana
eksaited lorh !

6 comments:

Bazilah (^0^) said...

byk nye sale..hmm nk pegi tp bila mengenang sogo yg sentiasa ramai org jd mcm mls hehe

aTy _faRed~ said...

kalau dulu memang gigih gi sogo nih..subuh gajah dah tercongok kat sini..tapi sekarang..nak gi juzco yang jauh nyer 10 minit dari umah pon malas..huhu..eerr..tapi nak shopping..!! macamane tu..huhu

izla said...

sampai bila ekk?
nak beli car seat baru la utk zarif

MYRAspberry said...

nak redah lautan manusia tu yg tak sanggup.. :/

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ramai juga suka shopping, tapi TAK SUKA BERSESAK .. Yana suka :)

IntaNBerliaN said...

jauh sgt.. xleh nak g.. huhuu

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm