Thursday, August 9, 2012

Celoteh Yana : Part 46 - Anak Buah Saya :)

Assalamualaikum,




Saya baru ada seorang anak buah, 
kalau ikut kan dalam pertalian antara keluarga 
saya dan keluarga En.Suami lah.. 

Nama nya Mea Sara Amanda bt Mohd Faizul. 
Lahir 5.4.2011, sekarang da masuk setahun 4bulan lah.
Jom layan gambar dia, sebab Yana 
tak tahu nak celoteh apa hari ni..

jangan muntah ye :)


(masa ni 6 bulan kot)
Gigit henset maklang dia (yana ler :))

(kena tegur jangan gigit henset terus palingkan muka, amboi)

(main remote tv pulak)

(yeay, kita tukar channel kartun !)

(tapi, tengok berita pun best jugak)

(tenung kuku sendiri kena potong dengan mummy dia)

(mummy, careful.. me, fragile !)

(dekat shopping kompleks, naik mainan bergerak tu)

(dalam masjid, tahun lepas, masa sesi nikah nenek dia..)

(masa ni dah setahun kot, dekat Melaka, 
kenduri kahwin sepupu En.Suami)

(eee, kerek betol senyum senget !)

(errr, ada lagi ke yang nak mintak autograf?)

(lol, maklang asyik tangkap gambar Sara tak penat ke??)

(dekat Courts Mammoth, teman nenek usha2 sofa baru)

(dia pun sama belek barang)

(hai, semua ;) )

(hehee, comel tak wat muka camni)


(taakknnaaaakkk! masa pilih sofa)

 (Sara baru bangun tido, gambar minggu lepas)

 (kena buli pakai tudung, MENANGIS !)

(hahaa, sedih gila muka kena pakai tudung)

(malam kelmarin, sementara tunggu mummy nya balik, 
maklang layankan dulu)

(maklang, where is mummy, Sara nak nenen........
sambil gosok2 mata)

(mummy belum balik, kita main henset dulu.. okay?)

(boleh laaaaaa..)



ehehee.. nak upload gambar anak sendiri 
belum ada lagi, gambar anak buah kasi UP dulu.. 

5 comments:

Wawa said...

tkpe..nti da ade anak, penuh bog dgn gmbr anak je...hihi..:)
name die sgt unik!

aTy _faRed~ said...

anak buah sorang..mesti manje kan..aty dalam 2-2 family pon anak buah dah ramai...jadi tak de manje sangat pon..kecuali anak aty..dalam family aty..anak aty cucu dan anak buah lelaki sorang..yg lain semua pompuan..:)

Asmara said...

haha.. comel je kan! mmg geram bila ada budak ni. ;D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Comelnya...rase nak geget pipi ...:)

IntaNBerliaN said...

alahaiii comelnya.. xpa, nanti dh ada ank, br ltk gambo ank plak :-)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm