Wednesday, September 19, 2012

Celoteh Yana : Part 67 - Perempuan Jomblo :)

Assalamualaikum,


Yana suka baca blog2 korang, semua menarik dan tertarik. Dan Yana ada baca satu blog nama PEREMPUAN JOMBLO ! Rasa nya ramai yang kenal. Kakak ni nama nya Dek Noe. Nama panjang Yana tatau, suami nama Fandi dan anak nama Sabrina. Penulisan dia sangatla selamber, Yana suka sebab dia straight to the point.
Takde kias2, dan apa yang dia selalu bebel dalam blog dia berkisarkan kehidupan harian. Bukan kehidupan harian yang sangat details, tapi lebih kepada kehidupan yang berlaku di sekeliling dia. Dari kaca mata dia. Apa yang dia lalui, dia dengar dan nampak selalu nya jadi topik. Dan terbaru, dia tulis pasal

Checklist Rawak Yang Perlu Diambil Kira Sebelum Berkahwin (Bahagian 2)


Satu entri yang sangat berinformasi pada Yana, dan tetap mengekalkan tema 'straight to the point'
Macma yang kita tahu, bukan semua orang gembira selepas berkahwin, dan ada juga yang tak gembira dengan kehidupan selepas berkahwin. Well, entri dia ni sedikit sebanyak buat Yana happy jugak sebab dia mengetengahkan topik yang tak ramai orang berani ketengahkan. Yelah, nanti salah cakap, ada orang sentap kan... Okay, kalau korang nak teruskan membaca, sila lah.. Yana nak keluar lunch dulu.. Babai :)

4 comments:

Mrs Lurve said...

nak bw jap ke blog itu..

IntaNBerliaN said...

xprnah sggah lg blog ni

aTy _faRed~ said...

die ar blog pertama yang aty follow dolu2..mase tu die belum kawen pon..blog die yang lain pasal kawen 'misi 5 april'..yup..aty pon suker bace penulisan die dah bertahun2 baca..:)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Mrs Lurve : sila2 :)

Kak Intan : pergilah singgah, berkenalan :)

kak Aty : best kan, Yana siap baca dari mula sampai habis

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm