Friday, September 28, 2012

Celoteh Yana : Part 69 - YEAY MENANG CONTEST :)

Assalamualaikum,,,



Korang ingat lagi tak Yana ada join 
Yang ni .. contest pasal 

dan Yana dah menang ! hahaa.. 
ni link dia, kalau korang nak klik lah :)
menang tanpa bertanding !! sebab Yana sorang 
je join contest tu, Kak Aton kata ada kawan 
dia nak join tapi tak boleh sebab diorang 
dah tau dia nak pergi bercuti kat mana.. hehe.. 
tak kisahlah, janji dapat hadiah. 
Harap2 hadiah dari KOREA !! YEAY !! 

Dan Kak Aton jugakla yang menang hadiah 
CONTEST YANA sebelum ni, 
ala, yang menang bio-milk protein dari 
Cosway dengan kids box tu .. 
Kira bertukar2 hadiah lah.. 
Win - win situation kata orang :)


Seronok betul, rezeki hari Jumaat :)
dan broadband telah kembali pada asal, 
sebab dah masuk bil baru kan :)

Aaaa, seronok nya ! :)

6 comments:

Halimaton Hanafee said...

kan..betul2.win2 situation..ok lah tu yana....nantikan hadiah dr akak k ..katanya misteri kan...jd tunggu hadiah sampai la tau baru tau apa hadiahnye..hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

huwaaaa.. tak sabau nya !
okay2,, TQ kak :)

norizan husin said...

kak aton x aciii.... hihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Kak Izan : mana plak tak aci nye.. hehee. saya tak tidur malam wat entri tu, patu lah menang pun. hehe. padahal menang tak berlawan ".)

IntaNBerliaN said...

bestnya.. rezeki tu.. tahniah yana ;-)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm