Monday, October 1, 2012

Celoteh Yana : Part 60 - Jadilah Dari Tak Ada

Assalamualaikum,


Hasil membebel siang malam, dapatlah sikit 
buat minum kopi.. walaupun belum 
boleh cash out, tapi bangga jugak sebab ada, 
dari nan hado kan .. Bersyukur lah dengan 
nikmat kurnia nya. Ada je orang yang tak dapat 
langsung, ada je yang dah cash out ribu riban.. 
ooooh, my Nuffnang



Pagi2, dah mula dengan entri duit, mudah mudahan masyuuukk minggu ni :)

5 comments:

Halimaton Hanafee said...

hehe..byk dah dapat..akak punya ke ciput jek pun..huwaa sedih

iietamalek said...

wah!bestbest...

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. moga makin murah rezeki yana :-)

aTy _faRed~ said...

lame tak cek..tetibe baru tenringat..hehe...yer ar..rezki tu..duit gak tu..ley beli majalah..eerrr...;p

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Kak Aton : kena usaha lagi.. Yana punya pun sbb ada org klik

Kak Ieta : best best best :)

Kak Intan : tulah, alhamdulillah

Kak Aty : mesti akak punya lagi banyak ! :)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm