Monday, February 18, 2013

Celoteh Yana : Part 106 - Dear Friends

Assalamualaikum,



Dear friends,, semua pembaca blog Bila UptTest Mula Positif Yana nak ucapkan ribuan terima kasih atas keprihatinan korang semua. Jenguk blog ni & tinggalkan komen. Saya sangat menghargai nya.

Dan Yana juga ada singgah blog korang semua, walaupun selalu nya sebagai silent reader. Bukan apa, kadang2 tak tau nak komen apa. kalau ada idea nak komen, Yana komenlah. kalau tak komen tak bermakna Yana tak singgah ye.

Dan mungkin blog ni akan kurang ke 'udara'.. Takde feel nak menulis, tengok komputer pun rasa lemah je badan. Yang di imagine kan sekarang ialah 'sesi beramas mesra dengan bantal & katil'... Maafkan saya ye :)

Tapi insyaallah Yana akan singgah blog korang. Okaylah, taktau lah nak bebel apa lagi. semoga kita berjumpa lagi.



9 comments:

Mrs Lurve said...

xpe yana, skrg yg pntg jaga diri dulu..awal2 preggy mcm nie memg asyik nak tdo je..kalo sy dulu mcm nie la..

Halimaton Hanafee said...

betul yana..awl preggy malas keamat di buatnya..hehe

Cik Puan Rara said...

wahhhh dh ada isi eh.tahniah.

CikNaa said...

huhu.. ciknaa kalo tak sbb ada anak, mmg mentido je keje nye.

Fiza Rahman said...

Tak per. Take your time.

iwannabeumie said...

take care yana.. :-)

aNis LeMoN aBu said...

mommy, u take care ya.

nanti da rajin update lagi ek? :)

Nastyna said...

alahai.. take care dear. U need the rest pun. Tapi jangan la menyepi terus, ok.

iietamalek said...

Saya pun kadangkadang sempat blogwalk jer..nak tinggal jejak, kadngadang tak sempat...

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm