Tuesday, March 5, 2013

Celoteh Yana : Part 114 - Gambar Kedua Mu :)

Assalamualaikum,







Alhamdulillah, 'dak kecik' membesar dengan sihat nya.. 
Scan semalam doktor kata baru 8w 6d..
Lari seminggu dari ticker kat atas.
Estimation due date : 9.10.2013
Lepas ni sebulan lagi pulak baru scan lagi.


Insyaallah panjang umur, 
lahir sama bulan dengan Yana & En.Suami..
Kalau awal pun takpe, sebab kami nikah bulan September.
Genap 2tahun kawin.
Memang Yana rancang nak mengandung dan melahirkan ikut 
jangkaan tarikh ni. Dan alhamdulillah, Allah swt makbulkan.
Semua nya berjalan mengikut perancangan. 

:: 4minggu lagi untuk habiskan trimester pertama yang mencabar::


10 comments:

fifi said...

kalau baby lahir 6 october,sama dengan rissa tau.. :)

Zana Adieyza said...

semoga segala urusan dipermudahkan Allah hendaknya.. take care dear..

eKa said...

semoga baby sihat sentiasa dan lahir tepat pada masanya :)

Halimaton Hanafee said...

wah yana bestkan tgk baby bila scan..rs cam nak pegi jek tiap2 minggu

Fifi Nadhrah said...

fifi pon genap 2tahun kawen baru ade ufairah.. kirenye anniversary dalam pantang la..

Cik Puan Rara said...

best kan.jaga baby elok2.mkn yg sihat2 ye.

Mooniqueen said...

wahhh.. MQ pulak klu betul ikut EDD, 2nd baby ni, lahir same bulan n date pun xjauh beza dgn birthday 1st tu.. Kira present kakak dia la..hehehe... bile besar boleh bt besday sekali je sebab same month kan.. kedekut punya mak...;)

Ummiarissa Mahdi said...

seronokkan...tengok kat situ je dah naik semangat...semoga semangat menjaga kandungan walaupun kadang-kadang rasa tak selesa sana sini...biasalah tu..

Nastyna said...

syukur u both dalam keadaan baik :D ok la alahan tu best gak layan kadang2 kan hehehe.

ieza said...

Alhamdulillah baby sihat, congrates dear... Jage mkn mnum tau :)

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm