Tuesday, April 2, 2013

Celoteh Yana : Part 127 - Bakal Bercuti Juga !

Assalamualaikum,




Jeles tengok kawan2 prgi bercuti.. 
ada yang gi Brunei, gi Gold Coast Morib, 
gi Cyberview Lodge, gi Awana Kijal Terengganu so 
Yana pun book jugak tempat bercuti untuk 
diri sendiri & En.Suami !
Kira macam hadiah untuk 'dak kecik' jugak :)


Sebab jeles tu 1 hal, sebab tadi En.Suami call, 
dia cakap dah lama tak gi bercuti.. Teringin sangat, 
dia suruh Yana fikir nak pergi mana, dia nak ambik 
cuti hari Sabtu ni.. Memula kitorang macam 
main2 jelah, tapi biasalah orang pompuan 
mana boleh dengar benda2 camni kan. 

Laju je tangan Yana search sana sini masuk Agoda !
 mula2 ingat nak pergi Genting, tapi harga mahal sebab 
weekend terus decide pergi PD je. Dekat je pun kan 
dengan Selangor ni.. So takdelah perjalanan jauh sangat. 


Dapat je hotel yang berkenan di hati dengan 
yang sesuai (based on review yang ada lah), t
ak buang masa terus book & yeah we got the 
room already !! Seronok & tak sabar nih... 


Ni teaser je.. 




Review tentang hotel ni nanti 
Yana dah pergi dan balik baru cerita ye.. 
Buat masa ni, eksaited sorang2 dulu. 

Okeh, babai :)



p/s:harap2 masa ni takde sickness segala !


8 comments:

eKa said...

selamat bercuti yer :)

Umaira Umar said...

wishlist umaira thn ni nk gi grand lexis pd. pasti teruja..weee...

Nastyna said...

Wie!!! Selamat bercuti dear, enjoy it.

iietamalek said...

Bestnyer cuti..kite pun nak bercuti juga nanti..hehe

::EIDA:: said...

selamat bercutiiiii.... dekat ke jauh ke janji kita happy uolsss.. hehehe

Fifi Nadhrah said...

selamat bercuti.. weekend ni fifi pergi terengganu.. jom bercuti..

QasehnyaRania said...

selamat bercuti yana

Syuhairah Anuar said...

bestnye... nak bercuti jgk. kite lps mc last december.... xpnh2 pg holiday. last before mc a week b4 pg pangkor. hee

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm