Wednesday, April 3, 2013

Celoteh Yana : Part 128 - Simpan Duit Ya !

Assalamualaikum,





Pada bakal ibu, sudah menjadi ibu silalah simpan duit ye.. 
Expo2 sudah mari... yana dah decide nak 
pergi expo kat Midvalley bulan 5 tu. 
So, jom ramai2 meriahkan expo ni ye... 
Jangan lupa, share kat kawan2 lain.


15 comments:

Mama Vogue said...

The best part of being pregnant..hihi.
Selain bole mkn sesuka hati, pun bole shopping sesuka hati :)

Nurul Husna said...

Husna pun dah siap2 kumpul duit dgn hubby setiap bulan nak gi sini nanti...time ni pun baby dah 6 bulan..so dah boleh la beli barang baby sikit2..lagi2 dah tau gender ni...hehehe...jom pi ramai2..

iietamalek said...

Mmg best. Patut terjah yana..
G hari last lagi best..haha
part yang terbaik kena bersesaksesak..

Nastyna said...

wieee.. happy shopping dear ;)

アヌム said...

eh..esok pun ada kat expo kt midvalley tuu..jom2 xyah tgu bulan 5 heheee

Fifi Nadhrah said...

yana.. esok maternity and children expo.. try terjah blog fifi petang2 sikit.. entry auto publish pukul 5 ptg ni.. confirm yana teruje!~

QasehnyaRania said...

menarik ni.boleh la nak pi jugak..hihi

Fifi Nadhrah said...

yana.. esok jgn lupe!~

kechixx hussain said...

wahhhh...best nie bestttt....x sabar! ;)

Fifi Nadhrah said...

cemane cuti bakal ibu? best? fifi dekat marang lagi..

Fifi Nadhrah said...

cemane cuti bakal ibu? best? fifi dekat marang lagi..

sya ibrahim said...

Salam, cantikblog awak. Tertarik nk blogwalking di blog awak dari kechixx.blogspot.com. Sy baru berjinak2 dgn dunia blog so kawan blog saya bru sorang. Hehe. Sudi2 la jenguk blog sy yg tak berapa nk menjadi ni - syaibrahim.blogspot.com :)

Wawa Tasliman said...

wajib pergi tu.. tp wawa tak sure boleh pergi ke tak time dah sarat tu.. :)
jgn lupa bawak list takut terlebih shopping.. :)

Fifi Nadhrah said...

salam bakal ibu.. ibu sihat tak? mesti segar je.. baru balik holiday kan?

♥ dak pink said...

Huhu. 12 May tu duedate I bersalin

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm