Wednesday, April 10, 2013

Celoteh Yana : Part 129 - Rindu Nya

Assalamualaikum,



Rindu nya kat blog.. Nak update pasal P.D tu, 
tapi hampeh gaya nya sebab ada masalah dengan 
benda alah nak transfer pic pergi PC tu. 
Ape benda tah nama dia. Hurm, agak nya tunggu 
dah basi cite tu baru dapat transfer. 


Hari2 blogwalking, walaupun tak update. 
Dan ada je tinggalkan komen, kalau takde 
tinggal ada 2 sebab je
1) tatau nak komen apa.. kang merepek tak syok plak kan
2) ada masalah dengan komen box tu sendiri. 
macam yang yana pernah bagitau kat 
Kak Ieta (mommy Zhariff) bila yana klik komen 
box dia, akan keluar 1pages iklan bila delete iklan tu, 
klik komen box balik dah tak berfungsi. 
Terbaru blog Moniqueen pun jadi camtu 
(harap MQ ada baca)


Takpelah, asalkan kita ada kunjung 
mengunjung pun dah okey kan. 


Chop3, nak tanya lah..Selain dari mudah.my ada 
sesiapa tahu tak WEBSITE apa lagi yang ada 
buat jualan rumah ye? Please share.. Thanks :)

7 comments:

Shakina Farhan said...

first time jenguk sini..comel je title blog yana..dah link! pasni kina akn sllu singgah..hee

::EIDA:: said...

alaaaa.. jgn lah tak reti komen ape kat blog ida.. kuikuiiii

Nurul Husna said...

selain mudah, yana boleh tgk kat iproperty, thinkproperty.. :)

iietamalek said...

Hehe nanti kalau jadi lagi kasi tau ha..

Puas duk delete url tak guna.hehe

yana cer buk web iproperty..kt situ ok juga...

sweet tooth said...

hohoho...baru nak komen kata tgk kat iproperty - ramai dah org bagitau... heheheh :-)

eMMe said...

Salam.. Yana dah pregnant 15 minggu ekk.. ape pun tahniah, sori lambat ucapkan itu... maaf juga sebab jarang blogwalking..

tengs slalu nampak Yana BW n komen kat blog Me..

Jumpa lagi!

Fifi Nadhrah said...

yana.. fifi pon ade berlambak entry basi tak up lagi.. sebab? gambar tak transfer jugak.. hihi..

hahaha.. fifi la tu komen pelik2..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm