Tuesday, May 28, 2013

Celoteh Yana : Part 151 - Medela Harmony @ Avent Manual?

Assalamualaikum,,






Medela Harmony




Avent Manual


Nak minta pendapat kawan2.. 
Yana nak cari pam susu tapi masih berbagi memilih 
antara 2 brand ni. Dah review, dua2 ada review yang 
baik. Kalau kawan2 ada pendapat, mohon kongsi. 


Thanks :)

9 comments:

Fiza Rahman said...

Saya ada 2 BP. Avent (manual) & Medela Swing (electric). Suka avent manual sebab hasil pengeluaran susu tu cepat. Sekejap jer botol dah penuh.

e.t.t.y said...

kita dah guna dua dua..rasanya best harmony kottt...cuba try tengok blog kina. dia ada jual.

Rinah Sha said...

saya pilih Medela Harmony :D

Mrs Lurve said...

pengalaman mummy baru hehehehe sy guna avent manual. best. nti sy wat review

CikNaa said...

ciknaa beli avent.. dh try, lembut sgt.officemate ramai pakai dorang cakap susu keluar cepat & lebih banyak dari pam letrik..

eMMe said...

Salam Yana, akak gune Medela Harmony.. tapi kalo dapat beli la double pump cepat skit , ni skrg akak rasa nak beli double pump kalo cukup duit...InsyaAllah....

Nurul A said...

saya guna avent manual dlu. lenguh gak nk mengepamnye. kalu ada peluang, boleh sewa dulu dan cuba tgk mana yg sesuai.

jemput join giveaway di blog saya :) ->
http://bit.ly/11mV19E

iietamalek said...

time kite dulu guna avent jer...

medela pun ok juga rasenyer

Fifi Nadhrah said...

fifi tak pernah gune 2 2 .. tapi pump pertame fifi unimom mezzo.. bile nak mule kerje.. 2 minggu sebelum naik kerje up ke spectra 3.. bile anak da setahun up ke free style.. alhamdulillah.. 3 3 ok dan memberi kerjesame yang baik bagi fifi.. tapi paling convenience free style la.. senang mudah dan relax..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm