Monday, July 1, 2013

Celoteh Yana : Part 168 - Malam ke2 di wad

Assalamualaikum,



Yana dh 2 malam kat hospital ni.. Due to bleeding pagi ahad 30.6.. Tapi tak de contraction, tak de sakit, baby gerak dan jantung ok.. Bleeding pun dah semakin kurang. Insyaallah esok kalau tak de pape boleh keluar tapi tengok juga pada bleeding tu masih ada lagi ke tidak. Dah bosan ni, dan rindu semua nya.. Rumah,suami .. Tolong doakan Yana and 'dak kecik' k..

10 comments:

ShaSa RosSa said...

semoga yana dan baby sihat dan selamat...amin..

Nina Aman said...

Take care yana.. Jgn lasak2 tau..

CIK PUAN TIPAH said...

take care..Insya Allah ok..

Aeen said...

t8 cre yana...

CikNaa said...

26w dah kan yana?
cemane bleh bleeding plak ni?
pape pun ciknaa doakan yana n baby ok..

Shizan Syafik said...

semoga cepat sihat yana.. :)

QueeN TerataI said...

kena byk berehat yer.. jgn lasak2 sgt.. jaga kandungan bebaik tau. take care

Fifi Nadhrah said...

take care yana.. fifi doakan yang terbaik untuk kamu berdue.. moge semue selamat.. amin...

eMMe said...

Salam Yana, sihat dah ke? belom time nak bersalin kan.. pesan kat baby, suh bertahan, kalo dah 38 minggu tu dah okey dah.. janji berat baby okey... take care yana..

- AZIE - said...

take care yana...smoga pulih spt asal..

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm