Friday, August 2, 2013

Celoteh Yana : Part 156 - Tersenyum Sendiri :)

Assalamualaikum,







Hari ni, tersenyum sendiri baca status 
Facebook En.Suami .. 
sweet sangat ni ! 
Harap2 ke eksaited an En.Suami tu berkekalan 
hingga anak ke berapa pun, dan juga
hingga akhir hayat kami. Nak2 pulak anak 
dia ni laki, lagi lah dia seronok.. Agak nya 
tahun depan raya shopping barang anak dia je, 
baju mak nya ni turun lah bajet nya.. huhu


Apapun, doakan kelahiran 'dak kecik' 
dipermudahkan, lahir nya sihat walafiat, 
tanpa masalah & membesar menjadi anak 
yang baik & soleh. Insyaallah .. 



p/s : Tak ramai yang update blog harini, 
masing2 tak sabar nak cuti lah tu.. 
ntah2 ada yang dah sampai kampung ! >.<

7 comments:

QueeN TerataI said...

biasalah yana anak 1st.. & lps ada anak mmg selalunya budget lbh utk anak jela.. so kalo budget tuk yana dh kurg jgn kecil hati plak yer.. hehehe

p/s: kad raya dh smp.. tq!

Ema Johari said...

Selamat hari raya Yana..moga dipermudahkan urusan bersalin...

Allene said...

wah... romantik di FB. syukur di beri peluang merasa nikmat berkahwin dan ada anak ni. Selamat hari raya... =)

eMMe said...

Salam Aidilfitri Yana
Terima kasih Kad raya anda dan sampai.. tersenyum sampai tinge ai tau... tu la kad pertama n terakhir i terima.. hahaha!

♥ dak pink said...

Tak bersalin lagi ye dik.

Semoga selamat semuanya lah ye. &
Selamat Hari Raya =)

Fifi Nadhrah said...

excited nye suami yana.. hihi.. cute!~

Ayu azmir said...

Semoga dipermudahkan segalanya.. doakan saya jugak

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm