Monday, August 19, 2013

Celoteh Yana : Part 157 - Di Kala Memasuki Usia 34 Minggu

Assalamualaikum,




Menginjak masuk usia 34 minggu usia 'dak kecik' 
duk dalam perut ibu dia... Alhamdulillah semua nya 
lancar je, dah start rasa BRAXTON HICKS dan sakit 
kaki bila banyak berjalan. Dan mood menulis semakin 
ke laut.... Tu pasal dah seminggu masuk kerja pun blog 
bersawang lagi, kemain malas nak update. Ditambah 
dengan card reader yang tak memberi kerjasama. 
Padahal dah bawak balik broadband, tapi di sebabkan 
kesibukan hari minggu memenuhi undangan jemputan 
berhari raya, ingatan nak update blog telah pun hilang. 
Harap nya minggu ni dapat catch up balik mood tu, 
walaupun seronok ber blog walking saja, tapi kalau 
dapat bebel sikit sebanyak kat sini pun syiok juga. 
Doakan lah cepat2 Yana tangkap balik mood yang 
degil dah lari jauh tu k.. 
Buat masa ni, tatap lah gambar raya pertama 
Yana & En.Suami, serta 'dak kecik' dalam perut :)



SELAMAT HARI RAYA, Maaf Zahir & Batin !




12 comments:

Halimaton Hanafee said...

selamat hari raya yana..wah cepatnye kan dah 34 weeks..hehe

Mama Vogue said...

Salam Aidilfitri..!
Alhamdulillah Yana & baby nampak sihat & bersemangat :)

QueeN TerataI said...

selamat hari raya.. akak pun dh bersawang dh blog ni ha.. arni baru dpt nk jln2 blog kengkawan.. maaf zahir batin ye yana.. tq kad raya akak dah dpt dah

cikcoklat a.k.a Haiza said...

waa kejap je dah 34weeks..mesti xsabo kan..

Ayu azmir said...

Selamt hari raya... happy moment... semoga selamat semuanya ... doakan saya jugak nak dapat baby lagi

Mrs. Engineer said...

selamat hari raya yana :)

Shakina Farhan said...

selamat hari raye dear..comel je perut..

aquagugurl said...

Selamat Hari Raya, dear :)

Alolo shomelnye husband letak tgn kat perut tu..so sweet ;)

eMMe said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin, alaa.. pakai baju tu tak nmpk perot u la dear... ce pose ngiring.. mesti nmpak baby bumb..hehehee... ape pun.. u tetap ayu gitu...

Fifi Nadhrah said...

wah.. comelnye ibu ni.. tersenym fifi tengok..

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Hari Raya Yana..

NinaAz said...

Dah xlama dah ni. Weeee. Bestnya

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm