Thursday, February 13, 2014

Celoteh Yana : Part 186 - Makan Steambot Hotel Royal KL

Assalamualaikum...



Kalau korang rajin atau ada submit Groupon ke, Mydeal ke, Milkadeal ke dorang ada banyak deal2 yang best2. Diskaun kaw2.. Yana adalah salah sorang customer tetap dorang. Tak kira la dari pada travel deal, food deal atau pon merchandise memang kebanyakan nya beli dari dorang sebab tak boleh tahan tengok harga yang melampau murah. Murahla dari beli direct kan. Tapi ada sesetengah nya korang kena survey dulu sebelum beli sebab takut harga pasaran lebih kurang je plus korang dapat lebih dari yang deal2 ni tawarkan.


Terbaru Yana beli food deal dari Mydeal, makan steambot kat Hotel Royal KL untuk 8 orang. Pergi dengan keluarga mertua 8.2.2014 sabtu lepas. Hotel Royal ni terletak belakang Hotel Park Royal. Korang kena masuk dalam baru jumpa hotel ni.
Satu kepala dapat rm14 selepas diskaun. Harga asal rm35.


Syahir dgn ibu


Baba Syahir



Atuk & Makcik2 Syahir

Atuk, Nenek & Maksu Syahir





Pilihan makanan yang ada okay la, tak banyak sangat. Ada periuk kukus & tempat grill. So boleh makan 2 cara.
Untuk grill ada ayam, udang, dan daging yang dah siap diperap dengan
Rempah nya. Steambot tu biasa la
tauhu kering, salad dan lain2.
Ada air panas dan sejuk.
Kopi, teh, jambu guava, oren dan 
Tembikai. Kuih - muih pun ada
macam2 jenis.


Kitorang sampai lebih kurang jam 7 petang habis makan jam 9. Banyak
lepak je dari makan sebenarnya hehe.
Balik rumah masing2 kekenyangan
Dan tidur awal malam tu.



P/S : ramai yang beli voucher
GOLD COAST MORIB ^.^



1 comment:

Nastyna said...

wow best nya diskaun, mmg berbaloi la.

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm