Tuesday, August 5, 2014

Celoteh Yana : Part 199 - Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

Assalamualaikum...


Dah seminggu lebih kita sambut Syawal, Alhamdulillah tahun ni kami dapat balik beraya kedua dua belah kampung.


Start bercuti hari Ahad last puasa, kami balik Perak (Ipoh & Kuala Kangsar) sebelah Yana, Rabu petang balik Damansara tinggal apa yang patut jalan semula nak balik Seremban pulak (Lenggeng) sebelah suami. En.Suami cuti seminggu puas la kami beraya..


Gambar tak banyak sebab tak pegang fon, dan pulak melayan tetamu. Bila dah malam penat tidur jela.. huhu.



Gambar raya pertama





Gambar Syahir raya kedua


Gambar jalan2 raya kat Seremban
(PALM MALL)
Siapa pernah pergi, sep !! 


Sampai rumah , Sabtu malam minggu esoknya kena masak sedara nak datang pulak.. takde rehat la kira nya.

Isnin semalam dah start mengasuh budak, Yana baru jaga sorang lelaki 3tahun. Awal tahun depan adik nya lepas pantang pulak masuk. 
Alhamdulillah rasa nya ni kerja paling mudah Yana boleh buat sambil jaga Syahir depan mata. 
Semoga Allah swt terus beri kekuatan




3 comments:

Syuhairah Anuar said...

Wah....ngasuh baby plak ye...syuha dgn insyirah pun x telayan.hehe

Nastyna said...

selamat hari raya.. jauh jugak meter jalannya yer. ok la tu babysit sambil2 jaga sendiri anak kan, meriah sikit umah, and anak pun always depan mata. rezeki.

Ilyani said...

selamat hari raya yana....

Perjalanan Untuk Menjadi Seorang Ibu :)

1st pregnancy
MC : 22.2.2012 (5-6weeks)

2nd pregnancy
MC : 10.5.2012 (4-5weeks)

"Tarikh Bendera Merah Dinaikkan"
OCT : 30.9.2012 - 8.10.2012 (CD40)

NOV : 9.11.2012 - 17.11.2012 (CD38)

DEC : 16.12.2012

3rd pregnancy
UPT + : 27.1.2013 (CD43 DPO18)
BERSALIN PADA : 25.09.2013 @ 9.38pm